Laden...
Help Ambachtsbakker formule lock_open Inloggenkey_go Registreren
Ambachtsbakker ten Napel
maakt het smakelijk
Ambachtsbakker ten Napel

Nieuws


Ambachtsbakker ten Napel heeft eigen app

KLAZIENAVEEN – Klaar voor de toekomst. Dat is ambachtsbakker ten Napel. Na een eigen webshop heeft de bakkerij nu ook een eigen app. “We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken”, vertelt eigenaar Henk ten Napel. Hij verwacht dat de app vooral gebruikt wordt voor het bestellen van taarten.

Het idee voor een eigen app kwam van Gert-Jan ten Napel, de broer van Henk. “Hij vertelde mij heel enthousiast over de app die hij voor zijn uitzendbureau had laten maken. Dat was overigens niet de eerste keer dat hij over een app begon. Enige tijd geleden stelde Gert-Jan het ook al eens voor, maar toen heb ik de boot afgehouden. Nu kunnen we er niet meer omheen: de ontwikkelingen gaan zo snel en bijna iedereen heeft een smartphone of tablet. Het was voor ons dan ook een logische volgende stap”, aldus de eigenaar van de bakkerij.

24 uur per dag bestellen
Via de app van ambachtsbakker ten Napel kunnen mensen eenvoudig producten bestellen. Henk: “Brood bijvoorbeeld, maar ook gebak en koeken. Ik denk zelf dat de taarten veel besteld worden. Daar staan prachtige foto’s bij die echt aanspreken.” Klanten kunnen hun bestelling 24 uur per dag doorgeven via de app. “Daarnaast is het ook de bedoeling dat wij af en toe pushberichten versturen met aantrekkelijke aanbiedingen.”

Herkenbaar dankzij ambachtslogo
De app van ambachtsbakker ten Napel is gratis en kan door iedereen met een smartphone of tablet gedownload worden. “Wij hopen van harte dat onze klanten de app gaan gebruiken. Hij is helemaal gemaakt in onze huisstijl en erg herkenbaar dankzij het ambachtslogo.” Met de QR-code op de website van de bakkerij kan de app eenvoudig geïnstalleerd worden. “Maar ook in onze winkels hangen wij posters met de code op”, sluit de bakker af.

Voor een Apple telefoon: Zoek in de App Store naar: “bakkerij ten Napel''                        

Voor een Android telefoon: Zoek in de Google Play Store naar: “bakkerij ten Napel”

Of scan de QR code om onze app te downloaden in de IStore of de Google Play Store                            
      AppStore                                                      Google Play Store